Köpvillkor

 

Beställning
Vi säljer inom Sverige och endast till företag, ej privatpersoner. I samband med beställning registrerar Alpharay Teknik AB dina uppgifter i ett kundregister. Läs mer i vår Integritetspolicy. Om du vill ändra dina adressuppgifter eller bli borttagen ur registret går det bra att skriva/maila till oss.

 

Åldersgräns vid beställning
Åldersgränsen vid beställning är 18 år. 

 

Priser
Produktpriserna som finns på https://alpharay.se är för tillfället ej synkade mot vår prislista. För aktuella priser vänligen kontakta oss för kostnadsfri offert.

 

Betalsätt, företag (Faktura)
Vi erbjuder faktura 30 dagar (efter godkänd kreditkontroll). Faktura innebär att ni får varorna levererade innan ni betalar. Det går också bra att hämta beställningen i vår butik i Örebro. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till er. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

 

Fraktkostnad
Fri frakt för allt utom skrymmande gods. I sådana lägen vänligen begär offert.

 

Leverans
Leverans sker inom ca 7-10 dagar för beställningsvaror från det att vi har fått din beställning. Lagervaror skickas så fort som möjligt, oftast nästkommande dag. Vid eventuell slutförsäljning av en vara hör vi av oss via e-post eller per telefon. Vi skickar godset med DB Schenker.

 

Transportskador / returer
Om varan har transportskadats ska du anmäla detta direkt till chauffören eller senast efter 5 dagar till fraktbolaget som då gör en skadeanmälan. Alpharay Teknik AB står för fraktkostnaden av ersättningsvaran. Vid felleverans står Alpharay Teknik AB för eventuell extra fraktkostnad.

 

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti vid fabrikations eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Spara alltid din faktura som gäller som garantisedel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror på en olyckshändelse efter att du fått varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. Alpharay Teknik AB förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.