Nyhet: EXAIR Premium Easy Switch Wet-Dry Vac System

Nyhet: EXAIR Premium Easy Switch Wet-Dry Vac System

Premium EasySwitch-modeller inkluderar en trumdolly, spillåterställningssats, fler verktyg och en 55 gallon trumma. EXAIRs patentsökta EasySwitch-vakuum förenklar filterbytesprocessen när man byter från att dammsuga ett torrt material till en vätska eller vice versa. Med minimal tryckluft är EasySwitch ett kraftfullt pneumatiskt vakuum som är idealiskt för alla applikationer – vått, torrt, lätt och tungt.

EasySwitch är utformad för att enkelt hantera de tuffaste industriella rengöringsjobben. Den vilar på en trumma på 55 liter. Med EXAIRs patentsökta design använder EasySwitch-dammsugaren ett standard- eller HEPA-certifierat filter vid dammsugning av torrt material. Den snabba och enkla omvandlingen till dammsugningsvätskor görs genom att man lossar en spärr och helt enkelt tar bort filterelementet.

EasySwitch-vakuumet skapar ett kraftfullt vakuum (med tysta 79 decibel) utan behov av elektricitet. Eftersom vakuumgeneratorn inte har några rörliga delar och inte använder någon el, är det lite oro för felaktiga delar, motorfel eller arbete med vätskor i samband med elektriska industriella dammsugare.

Kontakta oss idag för mer info & offert

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.