Nyhet: EXAIR’s Intellistat joniseringspistol

Nyhet: EXAIR’s Intellistat joniseringspistol

Den patenterade Intellistat Ion Air Gun producerar joniserad tryckluft för att neutralisera statisk och avlägsna besvärliga partiklar under rena processer, testförfaranden och känsligt monteringsarbete. Med en balans på +/- 30 volt konstruerades Intellistat för att använda minimal tryckluft samtidigt som den levererar exakt avblåsning och exceptionella statiska förfallshastigheter som kan minska 1000 volt till mindre än 100 på under en sekund.

En lågspänningstransformator som omvandlar 120V eller 240V till 24V garanterar elsäkerhet, medan EXAIRs konstruerade luftmunstycke uppfyller OSHA: s tryckluftsstandarder. Kommer utrustad med en kort kast, snabbverkande och enkel avtryckare, Intellistats lätta ram (mindre än 200 gram) möjliggör utökad användning utan trötthet. Det är en pålitlig och lågt underhållslösning gjord av hållbart avledande polykarbonat för applikationer som kräver icke-ledningsförmåga såsom kretskort eller elektronisk tillverkning.

Den joniserade tryckluften och designen är idealiska för sterila miljöer som laboratorier, renrum eller vetenskapliga testanläggningar.

Kontakta oss idag för mer info & offert

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.